CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 28, 2009

TRAGEDI KUALA DIPANG



tragedi yg brlaku kat kuala dipang, perak memang sangat memeranjatkan banyak pihak. ya lah.
ikut berita yg tak confirm hari tu , 22 orang budak sekolah rendah jatuh daripada jambatan tu dan tak ditemui. rupa-rupanya , cuma 3 org je yang hilang. semalam ( selasa) , salah satu mayat pelajar yang dihilang tu ditemui 4 km daripada jambatan tu. memang kesian. sedih sangat . kesian kat budak2 tu . disebabkan nila setitik , rosak susu sebelanga . ye la.. punca kejadian ni berlaku disebabkan oleh ada sesetengah pelajar tu melompat-lompat atas jambatan yang bak telur dihujung tanduk tu. buat tak fikir risiko. tengoklah. satu nyawa dah melayang. apa mau cakap? 2 yang hilang tu pon belum tentu masih bernyawa. kalau hidup lagi, memang syukur alhamdulillah la.... tapi yang aku paling bersyukur ialah adik aku tak pergi kem tu . dua kali kematian mengejar dia dah cukup buat aku. syukur kehadrat illahi....

2 comments:

ssss said...

if kau write essay BM kau cam gini, sure kau dapat A, lol

SweetHunnieHun said...

Oh..Julala Dipang...